Наші вічні герої

І знову непоправні втрати для Хмельницької міської громади. У важких боях гинуть наші захисники, які боронять рідну землю від окупантів, що не здатні осягнути просту, здавалося б, річ: коли до Господа вирушає український Воїн, вся його міць, сила, звитяга передається кожному українцеві. Ми не забудемо, не пробачимо…

25 вересня в міській громаді попрощалися з Героєм російсько-української війни, старшим солдатом Олексієм Васильовичем Ющуком. Воїн загинув під час виконання бойового завдання 21 вересня 2024 року на Сумщині.

Олексію Ющуку було 37 років.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

24 вересня останню шану віддали Герою російсько-української війни, командиру відділення Володимиру Олександровичу Марцоню. Воїн загинув під час виконання бойового завдання в Курській області 25 серпня 2024 року.

Володимиру Марцоню назавжди 35.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

23 вересня в Хмельницькій громаді знову прощалися з Героями. В останню путь провели солдата Сергія Анатолійовича Новікова. Серце Героя зупинилося 19 вересня 2024 року на Сумщині.
Сергію Новікову назавжди 34 роки.


Останню шану віддали Герою російсько-української війни, солдату Олексію Анатолійовичу Руденку. Воїн загинув під час виконання бойового завдання 17 вересня цього року на Харківщині.
Олексію Руденку було 47 років.


Поховали Героїв на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

21 вересня останню шану віддали Герою російсько-української війни, солдату Володимиру Володимировичу Хмельову. Воїн віддав життя в бою за Україну 17 вересня 2024 року на Донеччині.

Володимиру Хмельову було 45 років.

Попрощалися хмельничани з Героєм російсько-української війни, старшим солдатом Віктором Олександровичем Ткачуком. Захисник загинув під час виконання бойового завдання 13 вересня цього року на Сумському напрямку.

Віктору Ткачуку назавжди 30 років.

Поховали Героїв на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

Вічна слава Героям! Вічна пам’ять!

Back to top button