Наші вічні герої

У Хмельницькому 7 лютого попрощалися з військовослужбовцем Віктором Вітвіцьким. Його мобілізували до війська 1 серпня 2023 року. За фахом військовий Віктор Вітвіцький служив на Житомирському напрямку в новоствореному батальйоні старшим сержантом взводу. Під час поїздки додому чоловіку раптово стало зле, його терміново госпіталізували і прооперували. На жаль, серце Віктора Вітвіцького із позивним “Дід” зупинилося 5 лютого. Герою навіки 53. У нього залишилися двоє синів, дві дочки та троє внучок. Поховали Віктора Вітвіцького на Алеї Слави у Раковому.

На жаль, російсько-українська війна забирає найкращих синів та дочок Батьківщини, які не побоялися та стали в ряди воїнів, щоб зустріти ворога, дати йому гідну відсіч заради нашої незалежності, нашої свободи, існування України як держави. Днями Хмельницький прощався з трьома мужніми військовослужбовцями, які поповнили ряди небесного воїнства.

8 лютого хмельничани віддали останню шану герою російсько-української війни Віктору Вікторовичу Фльорку. Дев’ятнадцятирічним юнаком його призвали на строкову службу, а згодом мужній воїн підписав контракт і став на захист держави в складі Національної гвардії України. Герой загинув 2 лютого цього року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Віктору Фльорку був лише 21 рік. Поховали героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

В останню путь провели героя Артема Любого, який народився і виріс у Хмельницькому. Після випуску зі школи вступив до лав Національної гвардії. Воював на Донеччині. Рятуючи поранених побратимів, старший лейтенант Артем Любий загинув 6 лютого від осколкового поранення. Тепер йому навіки 26. Поховали героя на кладовищі у мікрорайоні Лезневе.

У Хмельницькому прощалися з героєм Андрієм Рудзиком. Чоловік народився і виріс у Хмельницькому, навчався у СЗОШ №8. У складі 33-ї окремої механізованої бригади служив молодшим лейтенантом. Загинув 22 січня на Запорізькому напрямку. Тепер Андрію Рудзику навіки 36. Поховали героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

Вічна слава Героям! Пам’ять про наших земляків, захисників України назавжди залишиться в наших серцях.

Back to top button