Негода наробила шкоди

Учорашня злива з блискавками та поривчастим вітром, що продовжилася вночі й уранці рясним дощем, наробила шкоди у навколишніх селах. Зокрема в Копистині вчора буревій зірвав дахи у кількох будинках, у селі впало сім дерев. Ввечері традиційно затопило частину нижньої Озерної, очевидці “зафільмували” ріки води біля “Епіцентру”. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Наслідки негоди в Копистині

За словами енергетиків, на ранок 3 липня через негоду залишаються знеструмленими 161 населений пункт Хмельницької області, з них 90 — частково. Усували наслідки буревію понад 50 енергетиків та 19 одиниць техніки. Залучалися й працівники Служби з надзвичайних ситуацій.

Протягом доби рятувальники Хмельниччини ліквідовували наслідки негоди. Через значний дощ та пориви вітру з 2 на 3 липня в області рятувальники здійснили дев’ять виїздів, під час яких розкряжували з приватних домоволодінь та доріг 26 дерев, відкачали понад 150 куб. м води.

Загалом від Служби порятунку до виконання робіт залучалося вісім одиниць техніки та 32 рятувальники”, — повідомили в ГУ ДСНСУ у Хмельницькій області.

Крім аварійних відключень, сьогодні на Хмельниччині діє графік відключень світла. Упродовж усієї доби електроенергію вимикатимуть одночасно у споживачів трьох черг по дві-три години.

Жанна Бойчук

Back to top button