Незручності, але тимчасові: в Хмельницькому ремонтують міст через залізницю

У Хмельницькому комунальники взялися за ремонт мосту через залізницю на вулиці Грушевського. З цієї причини рух транспорту на цій ділянці буде обмежений, а відтак, щоб уникнути заторів, власникам автотранспорту варто скористатись іншою дорогою.

За словами заступника міського голови, директора департаменту інфраструктури Василя Новачка, ремонтні бригади замінюють деформаційні шви на аналогічні з тими, які торік змонтували на Трудовій. Справа у тім, що та конструкція деформаційних швів, яка була досі, не задовольняє вимоги сучасних умов експлуатації мосту. Через зростання інтенсивності руху автомобілів тенденція до збільшення осьових навантажень від транспортних засобів пред’являє до конструкцій деформаційних швів особливо високі вимоги. Адже вони повинні відповідати нормативам надійності, довговічності, а також естетичним, технологічним і експлуатаційним вимогам. Відтак комунальники замінюватимуть й асфальтобетонне покриття, яке суттєво зруйноване.

Після завершення усіх ремонтних робіт, розпочнеться реконструкція мосту над залізничними коліями на Кам’янецькій. На його опорах фахівці виявили корозію.

 Євген Ковтун

Back to top button