Олімпійський чемпіон з Хмельницького виставив на продаж золоту медаль, щоб допомогти ЗСУ

 

 

Сергій Нагорний – легендарна особистість, олімпійський чемпіон з веслування, почесний громадянин Хмельницького. Сьогодні Україну, яку він прославляв своїми спортивними рекордами, захищає від російських загарбників його син. Підрозділу артилеристів, де він зараз несе службу,  вкрай потрібні квадрокоптери.

Батько вирішив купити два дрони. Для цього оголосив, що продає свої олімпійські медалі, сподіваючись на те, що знайдуться колекціонери, які придбають його нагороди, хоча вони надзвичайно йому дорогі.

Довідково: Сергій Вікторович Нагорний — український веслувальник, байдарочник, олімпійський чемпіон. Почесний громадянин міста Хмельницького. Звання було присвоєно згідно рішення дев’ятої сесії Хмельницької міської ради №5 від 10 серпня 2011 року. Заслужений майстер спорту СССР. Кавалер ордену «Дружби народів». Заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Нагадаємо,   79-річний ветеран спорту Володимир Копачинський також  віддав свою пам’ятну медаль від Книги рекордів Гіннеса для благодійного аукціону. Нагороду купили за 28 тисяч гривень, які передали на допомогу ЗСУ. Згодом переможці аукціону благородно повернули медаль її власнику.

Наталя Лісовська

 

Back to top button