Олімпійський урок

У вересні-жовтні Національний олімпійський комітет України спільно з Міністерством освіти і науки вчергове проводить Олімпійський тиждень в рамках Європейського тижня спорту під девізом “Будь активним заради миру!”.

Відтак 9 вересня в Хмельницькому закладі дошкільної освіти №29 “Ранкова зірка” розпочався Олімпійський тиждень, приурочений до Дня фізичної культури та спорту в Україні та участі України у літніх ХХХІІІ Олімпійських іграх 2024. В межах заходів спортивного тижня педагогині провели Олімпійський урок, аби ознайомити дошкільнят з перемогами українських спортсменів в XXXIII літніх Олімпійських іграх 2024 у Парижі та літніх Паралімпійських іграх.

Діти пишаються українськими спортсменами, асоціюють досягнення олімпійців з прагненням до перемоги й чесною боротьбою та вважають, що для високих досягнень у спорті необхідні наполеглива щоденна праця і цілеспрямованість”, — кажуть у дошкільному закладі.

Олімпійський урок — це особливий захід, який дає можливість не лише популяризувати спорт, а й виховувати молодь на олімпійських цінностях.

У ЗДО №29 “Ранкова зірка” вихователі багато уваги приділяють зміцненню здоров’я малят. Формування основ здорового способу життя у дошкільників передбачає широке використання комплексу різних заходів, серед яких фізкультурні свята і розваги.

Back to top button