Пікапи для ППО від хмельницьких школярів

Під час різдвяно-новорічних благодійних ярмарків в освітніх закладах міської територіальної громади зібрали майже півмільйона гривень для закупівлі автомобілів підвищеної прохідності (пікапів) для підрозділу ППО, який захищає небо над Хмельниччиною.

Отримані кошти школярі передали до ГО “Захист — об’єднання волонтерів”, яка оголосила акцію “Закриємо небо разом!” для збору коштів. Волонтери вже купили і доставили дві машини з-за кордону і після проведення техогляду передали підрозділам ППО.
Військовим вкрай потрібні такі авто. Після укомплектування відповідним обладнанням їх використовуватимуть під час виявлення і знищення повітряних цілей ворога. Волонтери нагадують, що збір триває, адже вони мають запит від підрозділів ППО за третю автівку-пікап. “Під час тривог в укриттях ми молимося Богу і віримо в ППО. Та маємо розуміти: віри мало, потрібні дії”, — говорять волонтери “Захисту”. Потрібно зібрати ще 260 000 гривень. Збір розпочався, то ж долучаймося всі. Закриємо небо над Хмельниччиною разом!
Вікторія Катрич

Back to top button