Подяка для громади від Залізної бригади

Угруповання бойових дронів Залізної бригади днями поповнилося ще на півсотні FPV, а також п’ятірку потужних DJI Mavic 3T з тепловізором. Це подарунки від хмельничан, йдеться на Фейсбук-сторінці бойового підрозділу, якому 24 серпня 2022 року присвоєне почесне найменування Залізна. З того часу бригаду, пункт постійної дислокації якої знаходиться на Хмельниччині, іменують 3 окрема танкова Залізна бригада.

“Щойно частину безпілотників доставили на фронт, воїни записали подяку Хмельницькій міськраді за постійну підтримку. Особлива вдячність — очільнику ради Олександру Симчишину (який організував масштабне поповнення технікою “підшефних” підрозділів, йдеться у повідомленні. — Оцініть обсяги: з початку нинішнього року Хмельницька громада передала різним частинам 1650 FPV-дронів, 170 дороговартісних квадрокоптерів (Mavic 3T Thermal, Matrice 30T Thermal, Autel EVO Pro Max 4T Thermal). На черзі — нові поставки, в тому числі засобів РЕБ.
Дякуємо землякам, традиційно ілюструємо у соцмережах свіжими прикладами роботи народних дронів на фронті. Тут ворога утилізують за допомогою FPV-дронів бійці одного з наших стрілецьких батальйонів. Боремося пліч-о-пліч!”.
Тетяна Руса

Back to top button