Поліцейський з Хмельницького здобув призові місця на Кубку світу з універсального бою

У Туреччині в місті Кіріш відбувся Кубок світу з універсального бою, в якому взяла участь збірна України. Наші спортсмени здобули першість у загальнокомандних змаганнях. До успішного виступу збірної України додалась перемога  хмельничанина – бійця  роти поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції  в Хмельницькій області Артура Гончаренка. Про це повідомляє пресслужба відомства.

У своїй ваговій категорії до 85 кілограмів спортсмен  посів призові місця, виборовши «срібло» у розділі «Light» і «бронзу» в розділі «Classic».Це не перший успішний виступ спортсмена. Торік у грудні Артур Гончаренко вже брав участь у чемпіонаті світу з унібою, де здобув перемогу в розділі «Light».. Чемпіонат проводився в місті  Анталія (Туреччина).

Артур Гончаренко  — лейтенант поліції, інспектор взводу швидкого реагування роти поліції особливого призначення, майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон Світу, багаторазовий чемпіон України. До всіх своїх спортивних титулів і нагород  додав ще й титул чемпіона області з грепплінгу. Це — вид  спортивного єдиноборства, комплексний вид боротьби, в основі якого лежить позиційне маневрування двох спортсменів, щоб  набрати більшу кількість очок у процесі боротьби за допомогою різних технічних прийомів.

Також хмельницький плавець Михайло Романчук виборов срібну медаль на першому етапі Кубка світу з плавання, який проходить у Берліні. На своїй коронній дистанції 1500 метрів вільним стилем Михайло фінішував із результатом 14:26.69. Золото здобув німець Флоріан Веллброк (14:25.41), бронзу — також представник Німеччини — Свен Шварц (14:34.87).

До слова, це 17-а медаль у кар’єрі Михайла Романчука на етапах Кубка світу з плавання.

Тетяна Руса

Back to top button