Реабілітація, грант для дошкілля, соцвиплати

Соціальний спектр життя громади став визначальним у засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради 15 березня. Загалом члени виконкому розглянули та проголосували 132 питання порядку денного.

Про підсумки засідання виконкому проінформував Хмельницький міський голова у власному Телеграм-каналі “Із важливого: 1,8 млн грн виділили додатково на реабілітацію діток з інвалідністю; 125 діток-сиріт та позбавлених батьківського піклування отримуватимуть кишенькові кошти щомісяця; 584 дитини отримали статус постраждалих від воєнних та збройних конфліктів; 30 військовослужбовців отримали компенсацію 30 відсотків вартості навчання у ВНЗ міста; отримали і погодили грант на модернізацію ДНЗ 45, 105 тис. євро; прийняли новий план реагування на надзвичайні ситуації; традиційно виділили матеріальну допомогу для 916 хмельничан на 6 млн 700 тис. грн.
Це 90 членів сімей загиблих (майже 2 млн грн), 89 військових на реабілітацію (понад 900 тис. грн), 635 діючих та мобілізованих військових (понад 3,2 млн грн) і 5 родин, чиї домоволодіння постраждали від атаки російської терористичної держави (200 тис. грн). 

До слова, вже майже 2200 хмельничан отримали допомогу на 12 млн грн. Працюємо далі… Тримаймо стрій!”, — зазначив міський голова.

Наталія Лісова

Back to top button