Шкільний автомобіль став командно-штабним пунктом

Три навчальні заклади Хмельницького — початкова школа №1, ліцей №4 та школа №6 — об’єднали свої зусилля, щоб допомогти нашим військовим на передовій. Спільно з благодійними організаціями вони придбали автомобіль, який було переобладнано під командно-штабний пункт для координації військових дій.

Левову частку коштів — понад 280 тис. грн — зібрали учні та вчителі початкової школи №1. За словами директорки Тамари Газди, зібрані кошти — це підсумок першовересневої акції “Донат замість букета” та благодійних ярмарків до Дня захисників і захисниць, Дня вчителя та батьківських донатів.

Аби автівку прилаштувати до фронтових умов і роботи командно-штабного пункту, її переобладнали та провели техогляд і ремонт працівники БФ “Авангард”, ГО “Валіза добра” та підприємець Юрій Сваток. А вже на передову шкільний автомобіль доставили волонтери “Захисту”, вони ж придбали генератор для безперебійної роботи штабу. Про це розповіла волонтерка “Захисту” Наталя Кошай.

Автоштаб уже працює у 36-го окремому стрілецькому батальйоні “Степові Вовки”.

Військові висловили щиру подяку всім, хто долучився до цієї важливої ініціативи, та пообіцяли ефективно використовувати наданий транспорт для захисту нашої країни.

Вікторія Катрич

Back to top button