Спеціаліст з величезним стажем і досвідом

Комунальні блага стали для містян настільки звичними, що багато хто не замислюється, якою важкою працею забезпечується стабільність і розвиток комунальної галузі. Працівники комунальних підприємств піклуються, щоб у домівках хмельничан були вода, тепло, щоб тішили око прибрані та заасфальтовані вулиці, відремонтовані пішохідні огорожі та справні світлофори. Вдень і вночі, без вихідних, у складних фінансових умовах, завдяки відданості своїй справі комунальникам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення міста.

Особливо важливо це нині, в умовах повномасштабної війни, російських терористичних атак по критичній інфраструктурі, яка витримує і протистоїть ударам ворога. Дуже часто успіх у забезпеченні життєдіяльності комунальних підприємств досягається завдяки високому професіоналізму й відданості працівників.

Серед таких Тамерлан Кусов — спеціаліст з величезним стажем на єдиному місці праці — МКП Хмельницькводоканал”.

Зараз ми гостро відчуваємо нестачу кадрів. Молоді люди не дуже хочуть йти на “водоканалівські” зарплати та працювати з поривами водогонів та каналізаційних колекторів у будь-яку погоду, — йдеться у повідомленні на сайті “Хмельницькводоканалу”. — Лише уявіть, середній вік працівника нашого підприємства — 55 років.

Тамерлан Кусов працює на водоканалі слюсарем аварійно-відновлювальних робіт ремонтно-монтажної дільниці з 1978 року. Народився в Північній Осетії, в місті Беслані. Україну вважає своїм домом, знає чимало українських пісень (улюблена — “Ніч яка місячна”). Поки є такі люди, які здатні віддавати всього себе роботі, — ми працюємо.

Сьогодні нам всім важливо робити добрі справи, тож заплатіть за воду. Це буде ваше маленьке “дякую” людям, які присвятили своє життя такій недооціненій комунальній сфері”.

Вікторія Катрич

Back to top button