Стрілецькі навчання для дітей героїв

У КП “Навчально-тренувальний центр Хмельницької міської територіальної громади” відбулися стрілецькі навчання для дітей героїв захисників.

Таку акцію організували для юних хмельничан і їх ровесників переселенців ГО “Я — Українка” та керівництво тиру навчально-тренувального центру на запит від дружин загиблих героїв.

Навчальні стрільби проходили в лазерному тирі. Демонстрація базової вогневої зброї та моральної підготовки, самозахисту та захисту України — усе це відпрацьовували юні стрільці під керівництвом тренерів центру.

Цей комунальний заклад працює в місті з серпня 2022 року. За цей час було проведено чимало заходів, зокрема навчання та змагання для членів добровольчих формувань територіальної громади, тижневий курс навчання для вчителів предмету “Захист України”. Цивільні тут опанують навички з надання домедичної допомоги, інженерну справу та інші знання.

Мені би дуже хотілося, щоб всі мешканці Хмельницького вміли себе захистити. І ми будемо допомагати всім опанувати науку, як захистити себе, свої родини і своє місто. Будемо вчити стріляти, будемо вчити домедичної підготовки, будемо вчити елементів топографії та виживання”, — зазначив директор КП “Навчально-тренувальний центр Хмельницької міської територіальної громади” Олександр Сціборовський.

Ольга Озерна

Back to top button