Турнір стрільців, присвячений героям

У Хмельницькій міській ДЮСШ №3 чотири дні тривали змагання з кульової стрільби, присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні. Організатори турніру — спортивна школа та управління молоді й спорту Хмельницької міської ради.

У поєдинках на влучність взяли участь спортсмени, котрі навчаються більше одного року, початківці, а також був проведений турнір між сімейними командами. Загалом змагалися 40 учасників, які демонстрували вміння володіти пневматичними пістолетом (10 м, вправа ПП-1) та пневматичною гвинтівкою (10м, вправа ГП-2) і гвинтівкою переломною (10 м).

Під час змагань вшановано пам’ять Героїв Небесної Сотні та згадано події Революції Гідності, а також тих, хто бореться зараз за свободу та незалежність нашої країни, йдеться на сайті ДЮСШ №3.

У фінальний день судді визначили переможців. Серед дівчат 2004 р.н. найвлучніше володіла пневматичним пістолетом Анна Андрійчук. Вона здобула першість і в стрільбі з пневматичної гвинтівки в своїй віковій категорії. З-поміж хлопців 2004 р.н. і молодших найвправніше володів пістолетом Олександр Гришнюк. Серед юнаків 2004 р.н. і молодших у стрільбі з пневматичної гвинтівки переміг Ярослав Якимович. Серед початківців у стрільбі з гвинтівки переломної на 10 метрів. серед дівчат у віковій категорії 2010 р.н. здобула першість Діана Галазюк, а серед хлопців цього віку — Назарій Поліщук.

Серед сімейних команд найкращу підготовку показала команда Тимура Артеменка.

Змагання сприяли покращенню навичок управління зброєю та залученню батьків до активного проведення часу разом із дітьми, зазначили організатори турніру і висловили вдячність тренерам-викладачам Віктору Галазюку, Ярославу Кондушу та Вікторії Коваль.

Вікторія Катрич

Back to top button