У Хмельницькому 37-річний чоловік, вдаючи з себе правоохоронця, грабував людей

До поліції звернувся 25 річний мешканець Хмельницького, який повідомив, що його серед білого дня, на вулиці Проспект Миру пограбував невідомий чоловік. За словами потерпілого, зловмисник підійшов до нього і почав вимагати, аби він показав вміст своєї сумки, мотивуючи тим, що його  підозрюють в розповсюдженні наркотиків.  Хлопець, знаючи, що він нічого протиправного не скоїв,  і сприйнявши незнайомця за правоохоронця, без усяких підозр  відкрив  сумку. Під час  огляду речей незнайомець схопив безпровідні навушники та браслети й утік.

Поліцейські Хмельницького районного управління поліції оперативно затримали грабіжника. Ним виявився 37-річний місцевий житель, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Викрадені  в хлопця речі правоохоронці вилучили і направили на експертизу.

Слідчі Хмельницького райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили 37-річному хмельничанину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

 Євген Ковтун

 

Back to top button