У Хмельницькому діти обладнали ще один блокпост

Цього тижня в офіс «Волонтерської пошти» , яка з початку літа працює в Хмельницькому і доставляє вантажі на передову і в гарячі воєнні точки України,   завітали діти.  Дев’яти-десятирічні хлопчики й дівчатка  організували черговий імпровізований блокпост й збирають гроші на перемогу України над росією. «Усвідомте, вони збирають не на нові айфони, не на іграшки, не на цигарки чи пиво, а на допомогу ЗСУ,  –  повідомив на сторінці «Волонтерської пошти» волонтер Віталій Підгайчук. – З такою підтримкою в тилу нам нічого не страшно!»

Наша війна за визволення України від найжорстокішого  ворога – росії, стала народною для усіх українців, в тому числі й для дітей. Наші наймолодші громадяни також прагнуть допомагати своїм кумирам –  українським воїнам, і такий активний дитячий рух переконує, що в нашій державі зростають справжні патріоти.  Нагадаємо, що нещодавно хмельничани дізналися про  групу дітлахів з мікрорайону Гречани, які зібрали понад 1500 гривень за декілька днів, влаштувавши  біля будинку свій блокпост. Кошти витратили на придбання комплектуючих для автомобіля, який вже поїхав на передову.Також у планах – зібрати  гроші на біноклі для наших бійців. Ця історія набрала обертів і дітей, які хочуть допомогти, стає все більше.

І ось другий блокпост знову з’явився у Гречанах.Діти знову збирають кошти для ЗСУ.

«Вони шукають можливості та варіанти, запалюють дорослих своєю вірою в перемогу.

Дякуємо батькам за виховання. Дякуємо тим, хто зупиняється на блокпостах і допомагає дітям збирати кошти. Працюємо далі», –  зазначив  Віталій Підгайчук.

Тетяна Руса

Back to top button