У Хмельницькому комунальники розпочали ремонт другої черги мосту на Грушевського

Тривають роботи з монтажу деформаційних швів мосту через залізничні колії на вулиці Грушевського. Після демонтажу асфальтобетонного покриття працівники КП “БРЕД” провели заміну деформаційних швів в тілі мосту на одній його половині і вже завершили роботи з влаштування на цій частині мосту нового асфальтобетонного покриття. Рух транспорту перенаправлений на відремонтовану ділянку, щоб продовжувати аналогічні ремонтні роботи на другій частині мосту.

Після завершення робіт на шляхопроводі, комунальники відремонтують також перехрестя вулиць Грушевського — князя Святослава Хороброго та вулиць Грушевського — Героя України Олексія Скоблі. Після цього розпочнеться реконструкція мосту над залізничними коліями на Кам’янецькій. На його опорах фахівці виявили корозію.

Нагадаємо, міст через залізничні колії на Грушевського, який сполучає вулицю Святослава Хороброго з центральною частиною міста, збудували 20 років тому. За цей час він жодного разу не ремонтувався, хоча за нормативами деформаційні шви мають замінювати кожні 15 років задля того, щоб вони відповідали нормативам надійності, довговічності, а також естетичним, технологічним і експлуатаційним вимогам.

Back to top button