У Хмельницькому на благодійний аукціон виставили власноруч виготовлену оригінальну тумбу під прапор

З початку повномасштабного вторгнення доброчинні аукціони в Хмельницькому набули величезної  популярності, і за кожним лотом стоїть особиста історія, не менш приваблива і особлива, як виставлена на продаж річ. Які лише раритети за цей  час не потрапляли  до переліку лотів: від бутсів і футболок відомих  спортсменів, авторських картин, серії патріотичних марок   – до  олімпійських  нагород та відзнак Книги рекордів України.

А от щоб лотом стала річ прямісінько з владного кабінету – такого ще не було. І першим посадовцем, який віддав на благодійний аукціон  філігранну дерев’яну стійку з нішею для держака прапора став  заступник Хмельницького міського голови, директор департаменту інфраструктури міста Василь Новачок. Виявляється, Василь Пилипович не лише у громіздкому комунальному господарстві чудово  дає раду, а й має золоті руки  і його хобі – виготовлення меблів та дерев’яних інтер’єрних прикрас. Днями власноруч вирізьбив стильну прикрасу для власного  кабінету, про що й розповів на своїй сторінці у Фейсбуку

«Друзі, учора похвалився своєю скромною роботою, і бачу, частині друзів вона сподобалася. Мені теж вона дуже подобається, але прийняв рішення її продати, всі виручені гроші передам БФ “Волонтери Поділля”,  а собі колись іншу зроблю (може, навіть кращу!).

Стійка виготовлена з масиву дерева, матеріал  –  дуб і ясен. Габарити – 95х40х27см. Вага -15 кг.

Отож, аукціон триватиме три дні, у неділю,  10 липня,  о 21.00 визначимо переможця. Старт – 1000грн. Торги в коментарях під цим дописом!».

До якого ж кабінету в підсумку потрапить авторська робота Василя Новачка, покаже аукціон.

 

Back to top button