У Хмельницькому на підтримку ЗСУ стартує десятий лот благодійного аукціону: бутса Андрія Шевченка

Іменні футболки зіркових українських футболістів та інший раритетний спортивний інвентар, який хмельничани виставляють на благодійні аукціони, йдуть з молотка, а власники гонорарів передають кошти на потреби армії. Від попередніх аукціонів вдалося зібрати 207 тисяч гривень. Усі кошти були перераховані на офіційні рахунки благодійного фонду «Волонтери Поділля». За 109,8 тис. грн волонтери купили автомобіль Volkswagen Transporter, який передали захисникам із Хмельницького, які б’ють ворога на передовій. До прикладу, легендарний мяч із автографами відомих футболістів: Віталія Косовського, Олександра Венглінського, Володимира Лозинського, Івана Яремчука та інших зірок Київського «Динамо» придбали на аукціоні за 5 тисяч гривень, а ігрова футболка з автографом гравця збірної України Олександра Зінченка, стартова ціна якої була 1000 гривень, “пішла” за 100 тисяч гривень.

Організатори аукціонів, управління молоді та спорту Хмельницької міськради, оголосило переможця 9-го лоту. Впродовж трьох днів розігрувалися одразу дві ігрові футболки з автографом Артема Федецького, гравця збірної України з футболу, правого захисник луцького «Вотрансу», володаря Кубка УЄФА. Хмельницький доброчинець Олександр Мерзенюк, який виставив їх на аукціон, приніс до благодійної скриньки 5 тисяч гривень.

Лот десятого ювілейного аукціону — особливий. Музей історії футболу виставить завтра на торги бутсу екс-форварда київського футбольного клубу “Динамо”, “Мілана” і “Челсі” Андрія Шевченка.

Торги триватимуть, як і зазвичай, на сторінці управління молоді та спорту Хмельницької міської ради у Фейсбук.

Організатори благодійних аукціонів запрошують містян долучатися до благодійних аукціонів і підтримувати наші ЗСУ.

Ольга Сєргєєва

Back to top button