У Хмельницькому поліція затримала раніше судимого чоловіка, який пограбував пенсіонера

До поліції звернувся 61-річний хмельничанин, який повідомив, що на вулиці Шевченка його  пограбував  чоловік,  який запропонував йому  приєднатися до своєї вуличної компанії  випити чарку. Згодом між ними  виник конфлікт. Без зайвих слів опонент зірвав з його шиї  золотий ланцюжок з хрестиком та відібрав сумку.

Спочатку пенсіонер вагався чи йти до поліції, а переспавши з проблемою, зважився. Правоохоронці  досить оперативно встановили особу зловмисника та місце його проживання.

Зловмисником  виявився 38-річний житель Миколаївської області, який вже майже рік мешкає в Хмельницькому. За інформацією поліції чоловік  вже мав проблеми з законом і неодноразово притягувався до  кримінальної відповідальності за майнові злочини. За його  місцем проживання були вилучені речі потерпілого, які відправили на експертизу.

Слідчі Хмельницького районного управління поліції  вже оголосили грабіжнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах війни) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 10 років. На час слідства він перебуватиме під вартою. Такий запобіжний захід обрав підозрюваному Хмельницький міськрайонний суд.

Євген Ковтун

 

Back to top button