У Хмельницькому продовжили курси щодо алгоритмів безпечної поведінки школярів під час воєнного стану

На території початкової школи №1 продовжили роботу  тижневі курси для дітей 12-15 років на яких вивчають алгоритми  поведінки під час військового стану.

Перший набір юних «байрактарівців»  із 21 по 28 липня освоював тонкощі поведінки в умовах воєнного стану, надання психологічної підтримки, вивчав  поводження з незнайомими предметами, особливо  з вибухонебезпечними предметами, знайомився з роботою кінологів. На курси записалося багато охочих, тож їх    вирішили продовжити.

Нагадаємо, курси організували  департамент освіти, науки, молоді та спорту  обласної військової адміністрації, Головне управління  ДСНС в Хмельницькій області, Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, обласна організація Товариства Червоного Хреста України та центр здорової молоді. У програмі:навчання з мінно – вибухової безпеки; навчання з надання домедичної допомоги; навчання саморегуляції; навчання безпечного способу життя; знайомство з роботою кінологів та їх підопічних.

Вікторія Катрич.

Back to top button