У Хмельницькому проведуть день толоки

Про це у відеозверненні до хмельничан  повідомив заступник міського голови, директор департаменту інфраструктури міста Василь Новачок. Посадовець зазначив, що всі комунальні служби   працюють у штатному режимі і надають  послуги в повному обсязі. Через воєнний стан та запровадження комендантського часу, довелося змінити лише графік вивезення сміття з контейнерних майданчиків. Тепер його забирають  не вночі, а з 7-ої ранку. Водночас заступник міського голови подякував хмельничанам, які знайшли можливість  розрахуватися за отримані в березні послуги. Адже це дає  змогу  комунальним підприємствам працювати стабільно. За словами Василя Новачка, весняна толока з прибирання міста є традиційним заходом, який відбувається в рамках місячника благоустрою. Вона  не відміняє щоденну важку роботу комунальників, але після зими обсяг робіт дуже великий, необхідно  попрацювати на багатьох локаціях у всіх мікрорайонах міста та старостинських округах громади, прибрати сміття, що накопичилось взимку та  висадити зелені насадження.

бом, під

Відтак  толока буде своєрідним флешмобом, під час якого до прибирання долучаються всі,  демонструючи  своїм прикладом повагу до порядку й чистоти в рідному місті.

Водночас заступник міського голови звернувся до містян, які здають в оренду своє житло. Зокрема він зазначив, що деякі несумлінні власники вирішили нажитись на тих наших співвітчизниках, яким довелось, тікаючи від вогню війни та рятуючи своє життя, переїхати у Хмельницький, і вдвічі-втричі підняли ціни на оренду житла.

« Звертаюсь до совісті таких людей і закликаю так не робити. Багато за декілька місяців ви не заробите, а сором за такі дії залишиться з вами назавжди.Дякую людям, які, навпаки, знизили ціни на житло, та тим, хто безкоштовно прихистив у себе переселенців. Таких людей також немало. Саме завдяки таким діям обов’язково переможемо ворога!», – сказав Василь Новачок.

Back to top button