У Хмельницькому розпочалося активне літо зі спортивними волонтерами

Волейбол, бадмінтон, інші рухливі ігри — так проводять літній відпочинок учасники підлітових клубів за місцем проживання. Адже міські та заміські оздоровчі табори цьогоріч на паузі, то ж педагоги волонтери пропонують дітям розваги на свіжому повітрі та на спортивних майданчиках міста.

Слідом за “Дворовими олімпійськими іграми” чотири роки тому Хмельницькому стартував черговий проєкт міського центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання. Його мета — долучити юних хмельничан, а саме – вихованців підліткових клубів, до активного дозвілля, ознайомити дітей із новими видами спорту та пропагувати активний спосіб життя. Цього літа спортивні волонтери також займаються з дітьми, як з хмельничанами, так і з переселенцями. Зокрема, проводять екскурсії до молодіжного парку, аби діти розважалися на свіжому повітрі та на спортивному майданчику на пляжі.

Першими розпочали заняття за програмою «Спортивного волонтерства» підліткові клуби «Романтик» (вул. Козацька, 56/1), «Мустанг» (Старокостянтинівське шосе, 8) та «Джерельце» (вул. Перемоги, 10 А).

Педагоги волонтери наголошують, що запрошують усіх охочих безкоштовно відвідати підліткові клуби та взяти активну участь у спортивних розвагах.

Тетяна Руса.

Back to top button