У Хмельницькому розпочали збір коштів на дрони для ЗСУ

У Хмельницькому до Дня міста,  який цього року припадає на 24 вересня, хмельничани  планують   зібрати кошти на дрони  для ЗСУ. Допомагатиме їм у цьому Хмельницький академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр. Перший благодійний концерт «Разом до перемоги» вже відбувся 7-го вересня. Муніципальний оркестр виступив на імпровізованому майданчику біля  торговельного центру «Дитячий світ». У благодійному заході на підтримку Збройних Сил України взяли участь солісти оркестру: Марина Українець, Дарія Коневега, Дар’я Сохрякова, Інна Гласова та Павло Дасюк.

Наступний благодійний концерт відбудеться у суботу, 10 вересня, під час якого академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр виступить  спільно з академічним муніципальним камерним хором. Ці два  потужні колективи вперше об’єднуються заради  нашої Перемоги над ворогом. Містянам буде представлена нова  програма «Хочу жити без війни». Благодійний концерт  відбудеться  в  17.00 на майданчику поблизу ТЦ «Дитячий світ».

Музиканти запрошують  хмельничан  і гостей міста на прем’єру  нової програми  і долучитися до збору коштів на підтримку ЗСУ.

Євген Ковтун

Back to top button