У Хмельницькому стартували дворові олімпійські ігри для дітей

“Дворові олімпійські ігри» — соціальний проект, мета якого — об’єднати й здружити школярів, надихаючи на спортивні перемоги. У Хмельницькому вони вперше стартували в червні 2019 року і, судячи з величезної гвардії охочих брати в них участь, ця ідея сподобалася підростаючому поколінню. Цьогоріч до спортивних розваг долучаються і села, які ввійшли до складу Хмельницької громади, і діти-переселенці. Протягом червня усі вони мають можливість ознайомитися з новими видами спорту, відволіктись від комп’ютерів і з користю проводити свій час.

“Під час таких змагань діти не лише корисно проводять дозвілля, а й гартують свій характер, знайомляться з різними видами спорту та знаходять нових друзів. Головна втіха для них ― не результат, а участь”, ― каже бабуся трирічної Олі.

Проходять дворові олімпійські ігри почергово у кожному мікрорайоні. Відтак Фахівці міського центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання запрошують дітей віком до 13 років до участі в дворових олімпійських іграх. Початок об 11.00.

Довідки за телефонами: 79-54-74, 096 364 98 21.

.

Back to top button