У Хмельницькому відбулася зустріч перших осіб міста та області з високопосадовцями Польщі

З гуманітарною місією на Хмельниччину прибув міністр канцелярії Президента Республіки Польща Адам Квятвовський, генеральний директор закордонної служби Мацей Карасінський та інші високопосадовці Польщі. Зокрема, польська делегація привезла для дітей переселенців, які тимчасово проживають і навчаються в нашій області, комп’ютери та ноутбуки. Допомогу делегувала особисто дружина Президента Республіки Польща.

“Тільки в Хмельницькому навчається понад тисячу дітей з інших міст. Всі вони тікали від війни і залишилися без техніки, а, отже, доступу до онлайн навчання. Тому потреба в комп’ютерах дуже гостра. Разом із гостями з Польщі мали зустріч із громадою Шаровечки.
Ця війна показала, хто наші справжні друзі. Українські жінки і діти в Польщі почуваються не як біженці, а як гості. Таких сусідів не треба просити про допомогу. Не перестаю дякувати нашим друзям. У перемозі України я впевнений, а з такою підтримкою вона станеться швидше!”, — розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі Фейсбук.

Back to top button