У Хмельницькому відбувся благодійний забіг на підтримку армії

Майже сі м з половиною тисяч  гривень зібрали   в Хмельницькому під час  благодійного забігу. Усю зібрану суму організатори передадуть на потреби Збройних сил України.

Благодійні забіги у Хмельницькому влаштовують не вперше.  Цього разу   він  відбувся  в  центральному парку ім. Після пробігу учасники акції розділилися на дві команди: «Байрактари» та «Джавеліни» і  у супроводі  тренер Вадима Машталера виконували вправи з фітнесу. За його словами, вони були не складними, оскільки  вік учасників заходу був різний. А ось мета в усіх була одна —  збір коштів для українського війська. Вартість участі в благодійному забігу організатори акції  встановили символічну — 100 гривень.

«  Ми маємо об’єднуватися сьогодні як ніколи, адже перемога  можлива лише спільними зусиллями. Сьогодні 100 гривень не великі гроші, але  толокою можна зібрати  значно більше і у такий спосіб  підтримати наших хлопців, які сьогодні на передовій і це обов’язок кожного», — каже учасник забігу  Юрій Баландін.

Окрім бігунів до акції долучалися  й містяни, які свідомо прийшли  до парку, але участі в спортивних перегонах не брали.

Ольга Сєргєєва

Back to top button