У Хмельницькому візьмуться за білборди

У Хмельницькому  мають намір скоротити кількість білбордів, які занадто відволікають водіїв та псують естетичний вигляд вулиць.Зокрема мова про шестиметрові і більші  конструкції.

Зі слів  в.о. директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Хмельницької міської ради Максима Дружиніна, вулиці  міста  перенасичені кількістю білбордів, які вже себе віджили й потребують оновлення. Тож незабаром буде запропоноване рішення, яке дозволить прискорити цей процес.

«Наша максимальна мета винести на периферію міста усі громіздкі рекламні конструкції. Тим   підприємцям і рекламним агенціям, які будуть не згідні, не буде продовжуватись строк дії дозволу», –  зазначив посадовець.

Втім наявні великогабаритні білборди поки що  демонтувати не будуть. Аби не завдавати матеріальних збитків підприємцям, їм запропонують  замінити їх на більш сучасні.

« Вулиці естетично програють від надмірної кількості білбордів, тому необхідно оновлювати на LED-екрани, на скроли, на новіші й компактніші засоби реклами, які одночасно можуть показувати декілька рекламних сюжетів. Внаслідок цього можна буде скоротити кількість білбордів, які відволікають занадто водіїв і виглядають неестетично, псують наші вулиці», –  сказав Максим Дружинін.

Ольга  Сєргєєва

Back to top button