У Хмельницькому волонтери просять містян допомогти з пальним

З початку повномасштабного вторгнення БФ “Волонтери Поділля” придбали і передали на потреби  військових понад 100 автомобілів.

«Кожне авто – це  логістика, переговори, пошук, безсонні ночі водіїв та волонтерів, діагностика, ремонт та передавання ключів нашим захисникам, – розповів  волонтер фонду  Анатолій Левчук, депутат Хмельницької міської ради. – У цьому ланцюгу  логістики є один дуже важливий етап: це – пальне. Пальне потрібне для того, щоб виїхати нашим волонтерам-водіям з України за автівками, щоб пригнати ці автомобілі в Україну, а їх завжди не менше 5 штук, ну і обов’язковий пункт  –  заправити наших хлопців, коли передаємо авто їм в руки!»

У період, коли з паливом була криза, та, враховуючи сьогоднішню ціну на нього, цей етап стає чи не найважчим та зв’язує руки багатьом волонтерам. Донедавна хмельничани привозили та приносили пальне для потреб волонтерів каністрами. Але воно вже закінчується. Відтак волонтери  звертаються до хмельничан допомогти з паливом будь-яким зручним способом – коштами, талонами або принести пальне на офіс «Волонтерів Поділля»  ( Кам’янецька, 63/1). Адже таким чином кожен охочий може допомогти  відправити на фронт, для наших бійців чергову партію дуже необхідних для них автомобілів.

Тетяна Руса.

Back to top button