У Хмельницькому встановили перший автомат з молоком

До автоматів з питною водою хмельничани вже звикли. Сьогодні  в місті вони  є   майже на кожному кроці. А ось автомат з молоком  в Хмельницькому встановили вперше. Він знаходиться  в Гречанах,  на  вулиці  Романа Шухевича 5/4, біля магазину “Сонях”. Відтак мешканці мікрорайону вже встигли оцінити ноу-хау. Кажуть,  молоко смачне і  дешевше ніж у магазинах.

За словами керівника компанії Gwater, яке займається виробництвом та встановленням таких автоматів, молоко не пастеризують. Замість цього використовується новий метод його фільтрації. Готову охолоджену  продукцію, яка проходить контроль на кожному етапі виробництва, заливають  в 200-літровий бітон- картридж і встановлюють в середину автомату,  де все внутрішнє обладнання з нержавіючої сталі.

«Молоко сюди доставляється свіже. Зберігається воно при температурі 4 градуси  і може зберігатися 72 години. Кожних два дні бітон з молоком міняється. Після того як ви забрали молоко, лоток закривається  і в автоматичному режимі проводиться його дезінфекція», –  каже керівник команії  Gwater Олег Лукасик .

Розраховуватись за молоко можна так само як і в автоматі з водою і паперовими грішми, і монетами, а також  за допомогою QR-коду, від сканувавши його в мобільному додатку приват24.  Ще можна придбати картку «Брелок» та підключити її до системи, поповнюючи  грішми через посилання. Той,  хто нею користуватиметься, матиме  кешбек 5 відсотків, тобто 5 відсотків від кожної покупки  повертатиметься вам на картку.

Згодом ще десять автоматів «ЕкоМолоко» встановлять в різних мікрорайонах міста.

Ольга Сєргєєва

 

Back to top button