У Хмельницькому з 1 червня зміститься графік подачі гарячої води

З 1 червня в Хмельницькому на одну годину зміщується графік подачі гарячої води. В будні, окрім п’ятниці, гаряча вода подаватиметься вранці та ввечері, 6.00 до 9.00 та з 18.00 до 23.00. У п’ятницю вечірня подача — з 17.00 до 23.00. У вихідні та свята гаряча вода буде впродовж дня, з 6.00 до 23.00. Про це повідомили в міській раді. Згідно з розпорядженням міського голови, затверджений графік діятиме до 1 жовтня цього року. Ці нововведення поширюватимуться й вже на колишніх абонентів “Південно-Західних тепломереж”, які об’єднали з “Хмельницьктеплокомуненерго”.

Як відомо, 12 травня члени виконкому міськради проголосували за об’єднання цих двох комунальних теплопостачальних підприємств. Міський голова Олександр Симчишин пояснив, що залишати їх працювати, як окремі підприємства, недоцільно. Об’єднання дозволить поліпшити якість послуг, зменшити витрати та оптимізувати управлінські процеси. Також з бюджету міста виділили понад 47 мільйонів гривень на закупівлю газу, аби хмельничани були з гарячою водою в міжопалювальний період.

Як пояснюють у “Теплокомуненерго”, об’днання теплопостачальних підприємств не вплине на вартість послуги.

З 1 червня послуги з опалення та гарячого водопостачання споживачам КП “Південно-Західні тепломережі” буде надавати МКП “Хмельницьктеплокомуненерго”. Для них будуть відкриті нові особові рахунки. Оплату за отримані послуги з 1 червня необхідно здійснювати на рахунки МКП “Хмельницьктеплокомуненерго”, — йдеться на сайті підприємства.

Євген Ковтун

Back to top button