У Хмельницькому запрацює шкільний ярмарок

 

Традиційно міські шкільні базари напередодні першого вересня щороку вирували багатолюддям, адже до Хмельницького  зїжджалися покупці з різних куточків області та сусідніх регіонів. Цього року правила життя і нашої поведінки  диктує війна, ворожі обстріли та ракетні удари.

Проте школи активно готуються до відкриття, завершується облаштування укриттів та бомбосховищ. Та й щколярів у громаді побільшало: понад  6 тисяч дітей- переселенців  прогнозовано продовжать у нас навчання.Тож батькам варто придбати необхідні шкільні речі. У зв’язку з цим  міська рада  оголосила про початок роботи шкільного ярмарку.

На ньому  можна буде придбати різноманітні товари для школярів: книги, посібники, канцелярські товари, для творчості, рюкзаки, ранці, а також одяг і взуття. Про це повідомляють в пресслужбі Хмельницької міської ради. Можливо, надалі такі ярмарки в різні дні працюватимуть у різних мікрорайонах. Головна умова – безпека, дотримання правил поведінки під час повітряної тривоги і близькість необхідних місць укриття. Тож умови визначені, і для підприємців, і  для підприємств з виробництва та продажу товарів для дітей. Планують, що перший ярмарок відбудеться 31 липня.

Як розповіла  керівниця управління торгівлі Хмельницької міської ради Руслана Сідлецька, наразі локацію проведення торгів поки не називають, але для ярмаркування оберуть центральну частину міста. Про остаточне місце шкільного базару повідомлять ближче до дати проведення.

Наразі  до участі у торгах запрошують підприємців та підприємства з виробництва та продажу товарів для дітей. За додатковою інформацією можна звертатися в управління торгівлі Хмельницької міської ради за номерами телефонів: 65-61-26, 65-11-41.

Євген Ковтун.

 

Back to top button