У межах області вночі збили три ворожі дрони

Цієї ночі, 18 січня, росіяни знову атакували Хмельницьку область ударними “шахедами”. Головною ціллю ворог обрав Хмельниччину.

В результаті бойової роботи у зоні відповідальності повітряного командування “Захід” Збройних силами ППО знешкоджено всі три ударні БпЛА “Shahed-136/131”. Населення області не постраждало, на об’єктах інфраструктури руйнувань немає.

Про активність ворожих повітряних об’єктів застерігали мешканців області в ОВА. Повітряна тривога на Хмельниччині тривала трохи більше години: з 00.09 до 01.21.

Ворожі ударні БпЛА в повітряному просторі Хмельниччини!Перебувайте в укриттях!” – застерігав перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

Моніторингові канали повідомляли, що ударні БпЛА перебували в районі Старокостянтинова, Деражні, Меджибожа, Білогородки, Наркевичів…. Згодом повідомлялось про вибухи в Хмельницькому районі. Працювало ППО.

Як повідомили в Повітряних Силах України, вночі росія атакувала Україну 33 “шахедами” з районів Приморсько-Ахтарська та Курська. Також ворог ударив двома зенітними керованими ракетами С-300 з Бєлгородської області по Харківщині. Знищено 22 ворожі БпЛА. Ще кілька дронів не досягли своїх цілей. Протиповітряна оборона працювала у межах Сумської, Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської, Кіровоградської та Хмельницької областей.

Back to top button