У парку відпочинку висадили ялини

Весняне оновлення у вигляді хвойних саджанців зявилося на галявинах міського парку відпочинку ім. М.Чекмана. Тут працівники міського комунального підприємства “Парки і сквери м. Хмельницького” висадили 50 молодих ялиночок на місці старих хвойних дерев, які вже віджили свій вік.

У зоні тихого периметру парку ім. М.Чекмана особливу увагу привертає мережа галявин, що тягнеться вздовж вулиці Проскурівського підпілля та продовжується в бік річки Південний Буг. Найціннішими тут є хвойні насадження, які особливо привабливі взимку. Через досягнення цих ялин вікової межі вони поступово відмирають. Щоб зберегти та оновити красу цих відпочинкових місцин парку, ми поповнюємо їх молодими хвойними: висадили перші 50 саджанців ялини”, — йдеться у Фейсбук-повідомленні адміністрації КП “Парки і сквери м. Хмельницького”.

Разом з тим адміністрація комунального підприємства звернулася до власників собак з проханням обмежити вигул своїх домашніх улюбленців на ділянках, де щойно були висаджені нові дерева. Візуально їх з легкістю можна визначити: біля кожного посадженого молодого деревця стоїть розпізнавальний кілочок.

Наталія Лісова

Back to top button