У тролейбусах нові валідатори

Від сьогодні у місті починає працювати новий оператор електронного квитка CityCard Khmelnytskyi. У тролейбусах увімкнені всі нові валідатори.

Це валідатори нового класу. Валідатори, які приймають не лише електронний квиток, а й дебетну кредитну картку, яка має функцію оплати з чіпом, розповів на презентації нового оператора Микола Ваврищук, заступник міського голови. Валідатори приймають електронні квитки старого і нового типу. Позитивним моментом є можливість оплати телефоном”.

Електронні квитки пільгових категорій населення можуть валідуватися. Платні електронні квитки потрібно буде зареєструвати у мобільному додатку.

Протягом березня-квітня у місті буде встановлено 25 терміналів для купівлі електронних квитків, їх можна згенерувати через мобільний додаток безкоштовно або ж купити в офісі компанії.

Тестовий період триватиме до 1 квітня.

На даний момент оплата проїзду здійснюватиметься:
готівкою у водія (до 1 квітня); за допомогою QR-кодів “ПриватБанку” в салонах тролейбусів; шляхом використання місячного паперового проїзного квитка (продаж здійснюватимуть контролери ХКП “Електротранс” включно до 7 березня). Також буде можливість здійснити оплату проїзду на валідаторах за допомогою: банківської картки; електронним квитком нового та попереднього операторів; згенерованим електронним квитком у мобільному застосунку “CityCard”; за допомогою Apple Pay та Google Pay.


Купити чи поповнити електронний квиток можна в мобільному застосунку “CityCard”; на веб-порталі “CityCard.net”; через термінали продажу та поповнення електронних квитків.
Вартість нового електронного квитка 80 гривень.

Back to top button