«Україна переможе!»: фотовиставка-продаж під такою назвою триватиме в хмельницькому музеї-фотомистецтва до 30 липня

Повномасштабна війна, яку росія розв’язала в Україні, триває вже майже п’ять місяців. За цей час  російська орда до невпізнанності змінила вигляд десятки українських міст, осиротила тисячі   наших дітей, вбила вічним горем матерів. Нас об’єднала лють до окупантів, і ми, нарешті, усвідомили, що Україна єдина  і всілякі поділи залишилися в минулому. Ми відчули цінність нашої держави, увірували в нашу армію і гордимося кожним нашим солдатом. Ми зрозуміли, що наші вороги — це холопи царя, а росія – не старший брат, а  викидинь цивілізації. Ми побачили, що  так звана вторая армія в мірє, насправді стадо деградованої худоби та боягузів, які здатні лише бомбити мирні міста, вбивати беззбройних людей, дітей, знищувати житло та все, що збудовано руками українців. Попереду ще багато місяців важкої боротьби і ми це також розуміємо, але  ми точно переможемо. І віра додає сил. Саме тому кожен на своєму місці чим тільки може намагається допомогти нашим ЗСУ. Благодійна акція, яку  в Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва організували наші фотомитці, доказ цьому.

«Україна переможе!»  –   фотовиставка-продаж,на якій можна придбати роботи  Миколи Двужилова, Костянтина Жданова, Сергія Зиська, Анатолія Іванова, Олександра Савенка та Олександра Соленцова. Це  плеяда прекрасних людей, що  бачить наш світ особливим поглядом, вирізняючи серед буднів таку надзвичайно трепетну красу, яку ми бачимо згодом на їхніх світлинах.

За два тижні роботи експозиції від продажу фоторобіт було отримано 20 тисяч гривень. Показ та продаж робіт триватиме до 30 липня, за адресою: вулиця Проскурівська,56.  Телефон: 70-30-56.

Нагадаємо, хмельницький музей-студія фотомистецтва – єдиний в Україні. Його презентували хмельничанам у 2010 році. За цей час  у музеї вдалося провести сотні  виставок найкращих фотографів міста України та світу, що дало змогу наповнити фонди музею кращими роботами фотомитців. І зараз музейна колекція налічує майже 3000 світлин.

Ольга Сєргєєва

Back to top button