Вдячні медичним сестрам


Хто найперший помічник лікаря? А хто підтримує пацієнтів? Звісно ж, медична сестра. Саме Міжнародний день медичної сестри відзначається 12 травня. З нагоди цього свята у Хмельницькій міській раді вручили почесні грамоти й цінні подарунки 14 медсестрам з комунальних закладів охорони здоровʼя міста.

Медичних сестер вітали заступник міського голови Микола Ваврищук та начальник управління охорони здоровʼя ХМР Борис Ткач. Щирі слова вдячності лунали на адресу кращих працівниць. Богдана Слинюк працює у педіатричному відділенні 1 Хмельницької міської дитячої лікарні третій рік. Старанна у роботі, уважна до маленьких пацієнтів. Хворі діти потребують особливої підтримки, та й маніпуляції необхідно проводити максимально професійно й акуратно. Богдані якраз усе це добре вдається. І вона задоволена тим, що її роботу цінують, це додає бажання працювати ще краще.
В
ідзнаку отримала й Ірина Поплавська, медична сестра амбулаторії загальної практики сімейної медицини №9. Вона обслуговує пацієнтів різних вікових категорій — і дорослих, і малечу. Кожен рік роботи додає Ірині впевненості, що фах свій вона обрала правильно. Її мрія втілилась у реальність, тому почувається щасливою.

Микола Ваврищук подякував нагородженим за якісну та сумлінну роботу. Він наголосив, що, попри всі труднощі, робиться усе для покращення умов у медичних закладах міста. Борис Ткач зазначив, що у медиків своя передова — медична. І подякував медсестричкам за тепло рук, які зцілюють, за слова та усмішки, які підбадьорюють та підтримують.

Варто зазначити, що кожна з медсестер, які працюють у медичних закладах міста, заслуговує на слова вдячності за свою нелегку роботу. Важливо нам усім це розуміти й цінувати.
К.Матвійчук

Back to top button