Вітамінні набори та та футболки з легендарною фразою: хмельничани підтримують поранених бійців

У Хмельницьких лікувальних закладах   отримують медичну допомогу військові, які, захищаючи країну, постраждали від ворожих дій окупанта. Є бійці, які тримали оборону Харкова і Києва, стояли на позиціях  у Волновасі, потрапили під обстріл під Миколаєвом. Поранення  у всіх різного ступеню важкості. Переважно кульові та  осколкові. Ті, кому було необхідна операція – прооперовані і вже рвуться в бій.  Кажуть, там, на передовій втома не відчувається, страх також відходить на задній плану, бо є мотивація – перемогти ворога і звільнити Україну від загарбників, є величезне бажання помститися оркам за вбитих бойових побратимів, розстріляних жінок і дітей за зруйновані міста та дитячі душі.

І хоча медичні заклади, які надають допомогу бійцям, забезпечені медикаментами, запасами крові, всіма необхідними речами, місто, яке сьогодні стало форпостом гуманітарної допомоги та потужного волонтерського руху, постійно на зв’язку з пораненими армійцями. Відвідують наших бійців і відомі знаменитості, і волонтери,  і благодійники, і посадовці. Вся система комунікації і взаємодії   працює як один механізм.

“Для наших воїнів, які тимчасово перебувають у госпіталі і медзакладах міста, вже вдруге передали «вітамінні набори», а ще футболки з найпопулярнішим за останній місяць гаслом про «корабль». В розмовах хлопці говорять про бажання повернутися чимшвидше і знищувати орків, –  зазначив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі Фейсбук.

Нагадаємо,  відвідуючи поранених бійців, очільник області подарував кожному повербанк для зарядки телефонів, щоб хлопці  завжди були на зв’язку з рідними та близькими.

 

Back to top button