Влітку роботи вистачає

Літній період комунальне підприємство по будівництву, ремонту та експлуатації доріг (БРЕД) використовує максимально для активного ремонту доріг і тротуарів. Окрім сприятливих погодних умов, влітку завантаженість автодоріг не така висока, бо велика кількість людей виїжджає з міста. Отож працівники комунального підприємства в цей період прагнуть встигнути зробити все заплановане. За минулий тиждень, незважаючи на дощі, відключення електрики, працівники БРЕД виконали поточний ремонт асфальтобетонного покриття вул. Проскурівського підпілля. На перехресті проспекту Миру та вул. Бандери підсипали щебеневу основу та влаштували 25 кв. м асфальтобетонного покриття на тротуарі. На вул. Іоанна Павла ІІ підсипали щебеневу основу й уклали 750 кв. м асфальтобетонного покриття. На вул. Вайсера підсипали дорогу щебенем, розбирали компресором 50 кв. м асфальтобетонного покриття. На вул. Кармелюка комунальники зробили ямковий ремонт, на вул. Качинського відремонтували щебеневе покриття з додаванням відфрезованого матеріалу, виконали ремонт щебеневої основи з додаванням піщано-щебеневої суміші у пров. Глухому та на вул. Вінницькій в районі буд. №1. Влаштували пониження тротуару на пішохідних переходах на перехресті вул. Панаса Мирного та проспекту Миру. На вул. Зеньковського в районі будинку №33 облаштували штучну дорожню нерівність (так званий лежачий поліцейський) для безпеки пішоходів.

Крім того, працівники підприємства дбають про очищення та промивання водостічних мереж. Так, у пров. Козацькому очищено від намулу 10 колодязів, на вул. Миколи Чорнобрового — 9, на вул. Марії Приймаченко — 22, у проїзді Назарія Яремчука — 3, у проїзді від Львівського шосе до вул. Молодіжної — 7, на вул. Євгена Маланюка — 8. Виконано ремонт колектора зливової каналізації у проїзді Козловського. Вивезено понад 370 куб. м сміття та бруду. Постійно прибирається проїжджа частина доріг і тротуарів, а це 822 367 кв. м.

Серед поточних завдань підприємства — технічне обслуговування світлофорних об’єктів, обрізання гілля дерев для видимості дорожніх знаків, фарбування світлофорних об’єктів, технічне обслуговування та фарбування стійок дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки (1483,80 кв м).

Отож, як бачимо, влітку працівникам комунального підприємства БРЕД роботи вистачає.

Жанна Бойчук

Back to top button