Волонтерська толока

Мешканці двох старостатів Хмельницької міської територіальної громади — Шаровечківського та Олешинського за один день зібрали для наших захисників у бойові підрозділи, що дислокуються на території міської громади, гуманітарну допомогу. Ініціаторами збору для військових стали священник римо-католицького храму с. Шаровечка отець Анджей та волонтери БФ “Фонд людей”.

Про це повідомила староста Олешинського округу Валентина Базилюк, висловиши велику вдячність місцевим підприємцям, педагогічному колективу с. Водички та всім небайдужим людям, які своєю працею та спільною молитвою наближають перемогу. Сьогодні ми мали змогу передати маленьку допомогу нашим захисникам, через їх родини, в найгарячіші точки фронту на схід України. Ми спільно виготовили 380 енергетичних батончиків, тисячу восково-парафінових спонжиків та закупили сто упаковок запальничок”, — розповіла вона.

Нині мешканці старостатів готують чергову допомогу, якої чекають наші воїни, і запрошують всіх небайдужих долучитися до волонтерської толоки.

Тетяна Руса

Back to top button