Волонтерські комплектуючі FPV-бомберів

У БФ “Волонтери Поділля” зібрали чергову партію комплектуючих для виготовлення понад сотні FPV-дронів для наших захисників.

Це хороші рами, які є основою конструкції дрону: на неї закріплюються польотні контролери, якісні камери, мотори, пропелери, приймачі радіосигналу та відеопередавачі. Додатково — батареї для живлення, — повідомив волонтер фонду Віталій Підгайчук на Фейсбук-сторінці “Волонтерів Поділля”. — Дякуємо усім, хто підтримує як коштами, так і працею наш постійний великий збір, який вже перетнув позначку в тисячу FPV-дронів та впевнено рухається до нових висот. Без ваших донатів ці дрони не змогли би передавати картинку, вражати ворога чи навіть здійматися в повітря. Разом з інженерами ви є важливою складовою для того, аби ми мали змогу одразу відправляти їх десятками на фронт. Спільними зусиллями, день за днем, наближаємо українську перемогу”.

У відповідь на допомогу черговий відеозвіт зі знищенням позицій рашистів хмельницькими FPV-бомберами на Фейсбук-сторінку волонтерів надіслали бійці одного з підшефних підрозділів. “Відео, яке хочеться передивлятись не один раз! Відео, яке мотивує, надає сил робити щодня ще більше донатів, продовжувати крокувати до перемоги всією країною, якими б важкими ці кроки не були, — написав Віталій Підгайчук. — Хлопці на передовій потребують постійної тилової роботи для підсилення нашого фронту!”

.

Нагадаємо, хмельницька безстрокова акція “1000 дронів для Сил оборони” триває, тож волонтери вкотре звертаються до всіх небайдужих донатити і допомагати нашим захисникам. Кожен бомбер — це збережене життя нашого воїна і смерть клятому окупанту.

Тетяна Руса

Back to top button