Випробування снігом, морозом та ракетами

У понеділок ранок у Хмельницькому розпочався з повітряної тривоги. Ворог запустив по Україні 59 ракет і шахедів. У обласному центрі було чутно вибухи, перший — о 7.20, згодом ще два.

За інформацією Хмельницької ОВА на території області пролунало щонайменше шість вибухів. На місцях ударів працювали оперативні та рятувальні служби. Сили ППО в межах області збили три ракети. З того, що можна говорити, ворог бив по об’єктах інфраструктури. Підрозділи ДСНС оперативно локалізували пожежу на одному з них. На жаль, не минулося без жертв. Загинули троє чоловіків 1947, 1955 та 1964 років народження. Наші щирі співчуття сім’ям загиблих. Вибуховою хвилею пошкоджено вікна в навчальному закладі, житлових будинках та підприємствах.

Крім того, всю ніч і ранок 8 січня в місті йшов лапатий сніг, стовпчик градусника опустився нижче 15 градусів морозу. Розчищати дороги й вулиці комунальники розпочали з другої ночі. Снігоочисна техніка працювала насамперед на маршрутах, якими курсує громадський транспорт.


Задіяна була вся техніка КП по будівництву, ремонту та експлуатації доріг, автошляхи посипали піщано-соляною сумішшю та сіллю.
На вулиці міста вийшли двірники з усіх управляючих муніципальних компаній та комунальних підприємств, котрі розчищали від снігу прибудинкові території, посипали піщано-соляною сумішшю пішохідні зони. Тротуари від снігу звільняли і за допомогою спеціальної техніки, придбаної для УМК, так званих “щіток”.
Прибирали сніг і в парках та скверах міста. Стан доріг і тротуарів контролюється цілодобово.

Back to top button