Якість і потужність: нові БпЛА від громади для війська

Уже традиційно міська громада розпочинає черговий тиждень з допомоги Силам оборони. Цього разу до різних підрозділів відправлено вісім квадрокоптерів “AUTEL 4 PRO MAX T”, придбаних за кошти міського бюджету, на замовлення військовиків.

Про це поінформував Хмельницький міський голова Олександр Симчишин на Фейсбук-сторінці. “Дякую платникам податків за таку можливість. Всі ми розуміємо, що, допомагаючи війську, ми допомагаємо самим собі, — зазначив він. — Сьогодні до різних підрозділів їдуть ще 8 квадрокоптерів “AUTEL 4 PRO MAX T”. Вартість майже 1,8 млн грн.”.

AUTEL EVO Max 4T” — надзвичайно здібний портативний дрон. Його перевагами є: автономний пошук шляху, доступ до навігації у середовищах із забороною GPS, точна ідентифікація та відстеження об’єктів. Максимальний час польоту коптера — 42 хвилини. Створює тривимірну траєкторію польоту в режимі реального часу для бездоганного уникнення перешкод. У дрона немає сліпих зон. Це дозволяє вбудованому механізму автономії EVO Max 4T сприймати об’єкти розміром до 0,5 дюйма, усуваючи сліпі зони та забезпечуючи роботу в умовах слабкого освітлення або дощу.

Нові технології, які нині працюють на українську оборонку, вже засвідчили, що наші військові їх успішно застосовують, головне — якісних і потужних дронів має бути у війську якнайбільше.

Із початку 2024 року ми передали уже 148 квадрокоптерів та понад 1400 FPV-дронів на загальну суму понад 52 млн грн. Чекаємо нових поставок. Працюємо далі…Тримаймо стрій!”— підсумував міський голова.

Тетяна Руса

Back to top button