З Хмельницького на фронт передали ще 26 безпілотників

За два тижні  військовим підрозділам ЗСУ Хмельницький передав 26 різних квадрокоптерів вартістю від 110 тисяч до 440 тисяч гривен за одиницюю. Про це повідомив міський голова Олександр Симчишин на своїй сторінці у фейсбук.

«Це Dji Mavic 3, Dji Mavic Fly Combo, Dji Mavic 3T з тепловізорами, Dji Mavic 30T Matrix, Autel і тд. Зараз чекаємо ще нові Мавіки, а також «Лелеки», «Фурії» та Fpv-дрони. Загалом, завдяки нашим платникам податків, містам-побратимам, друзям і партнерам, в тому числі і за кордоном, власним коштам з березня минулого року передали понад 300 одиниць різних БПЛА»,- зазначив міський голова.

За словами самих військових  безпілотники на фронті  виходять на новий рівень. Причому  БПЛА квадрокоптерних типів і різного рівня – тактичного, стратегічного і так далі. Це те, що дуже потрібно сьогодні нашим хлопцям, які виконують бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту, на передовій. Тож збір коштів на 1000 дронів, оголошений БФ «Волонтери Поділля» та Хмельницькою міськрадою, продовжується. Данатьмо і наближаємо нашу Перемогу !

Євген Ковтун

Back to top button