Запрацював Рекрутинговий центр у Хмельницькому

Вчора у нашому місті презентували перший Центр рекрутингу української армії. Він знаходиться у приміщенні ЦНАПу на вулиці Соборній, 16.

Як ми вже повідомляли, Центр рекрутингу української армії — проєкт Міністерства оборони України, покликаний побудувати прозору та ефективну модель залучення громадян на військову службу.

У Центрі рекрутери надають інформацію щодо вакансій, а також супроводжують кандидата на шляху до призначення на посаду у військовому підрозділі.

Загалом в Україні таких центрів відкрили вже понад 20. Зазвичай вони розгортаються саме у ЦНАПах, оскільки це місце, де людям найкомфортніше отримати адміністративні послуги.

Тут не буде повісток, винятково консультації та можливість самому обрати місце служби та професію, якщо є таке бажання, — коментує подію міський голова Олександр Симчишин. — Наші адміністратори надають вичерпні консультації щодо того, яку військову професію та підрозділ краще обрати, зважаючи на ваші навички та знання, організовують спілкування із військовою частиною, якщо якась вакансія зацікавила.

Також тут будуть працювати представники різних військових підрозділів та розповідатимуть про переваги служби у них і вимоги до кандидатів.

Рекрутинг в українській армії працює, бо власний вибір — це завжди краще. Якщо ви відчуваєте потребу і бажання, але маєте запитання чи сумнів, які вас непокоять — запрошуємо!”.

Back to top button