Зустріч лідерів Хмельниччини

Уже традиційно розширені збори лідерів учнівського самоврядування області проходять у рекреаційному центрі “Берег надії”, що в Головчинцях, на мальовничому березі Південного Бугу.

Дорога до “Берега” була цікавою, співочою і дуже веселою. Зупинилися в Меджибожі, на території музею-заповідника за допомогою чарівного клубочка продовжили знайомство, розпочате в автобусах, потанцювали, пограли, посадили зернятка сподівань, пройшли станціями цікавого і пізнавального квесту “Герої поруч”, затамувавши подих, роздивлялися експонати у залах етнографічного музею, наїлися справжнього (з казана на ватрі!) смачнющого козацького куліша.

А далі — в Головчинці, в “Берег надії”, який гостинно зустрічає лідерів області вже два роки поспіль. Спочатку до Святого джерела, потім досхочу награлися в “Хіді” (грузинська гра), поселилися в охайних кімнатах центру і розпочали роботу…

Вечір талантів, паркан ідей, тренінг “Хто я?”, майстер-клас з написання книги, відеозвернення українських дітей до світової спільноти, орієнтування на місцевості, дискотеки і, звісно ж, нічні подільські годенки-посиденьки (цікаві історії, спогади, свідчення). Навіть тривоги (до речі, в лісі не чути, тільки в телефонах), які хотіли нас налякати, не досягли своєї мети (швиденько зібралися, дійшли до сховища і продовжили неформальне спілкування).

Лідери Хмельниччини неймовірні!”, “Які ж вони дорослі і розумні!”, “Вони здивують, кого завгодно!”, “Відчувається, що це лідери!”, “Справжні лідери!”, – такі фрази ми чули від дорослих, не прислухаючись, але корони наші десь на полицях припадають пилом. Ми прості і відверті. Ми ще діти, але розуміємо по-дорослому.

Щиро дякуємо творчому колективу Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді — організаторам чудового навчального відпочинку! Дякуємо “Берегу надії” за гостинність, смачні сніданки, обіди і вечері, релакс-кімнати зі зручними кріслами-подушками! Дякуємо нашим любим координаторам, які нас дуже добре знають і розуміють, що ми насправді любимо і чого прагнемо найбільше!

Найщиріша подяка нашим воїнам-захисникам за можливість вчитися і займатися улюбленою справою!

Дарина Подоля, фотовідеооператор розширеного збору, студентка НУ “Острозька академія”

Back to top button