Про важливість сім’ї нагадали велелюдною ходою

Відзначати Міжнародний день сім’ї у Хмельницькому вже стало доброю традицією. Важливо, що ініціатива святкування належить громадськості та громадським організаціям. Натомість міська влада завжди підтримує такі чудові починання, адже розуміє, що сім’я — основа суспільства, держави та міста зокрема. Відзначаючи це свято, ми ще раз нагадуємо про важливість інституту сім’ї.

У День сім’ї в парку імені М.Чекмана пройшли заходи, приурочені до свята. Традиційно велелюдною ходою хмельничани пройшлися центральною алеєю парку від вулиці Староміської до головної сцени. Тут відбулася офіційна частина. Хвилиною мовчання учасники ходи вшанували загиблих захисників України. Представники Духовної ради міста Хмельницького провели спільну молитву — просили про благословення для народу України, молилися за зміцнення сімей, родини загиблих Героїв, за наших воїнів, які протистоять ворогу та боронять державу.

Маю сьогодні за честь бути тут і разом з вами молитися за українські родини, наших воїнів та перемогу України. Наша держава переживає складні часи. Кожен воїн на передовій скаже, що йому допомагають молитва, віра і любов до Батьківщини та любов до сім’ї. Родина кожного воїна дає йому сили. Вічна слава усім Героям, які віддали свої життя за власні сім’ї, за Хмельницький, за Україну, а нам усім сил продовжувати боротьбу далі”, — звернувся до учасників ходи заступник міського голови Микола Ваврищук. Він заразом нагородив переможців конкурсів, приуроченим до Міжнародного дня сім’ї. Діти отримали грамоти та подарунки.

З нагоди свята у парку влаштували змістовне дозвілля для дітей і дорослих. Тут розгорнули цікаві локації, де малеча брала участь в іграх та цікавих активностях, а для дорослих працювали намети, де можна було поспілкуватися з психологом, капеланом.

Back to top button