230 тонн сміття і понад 70 очищених локацій

У Хмельницькій міській раді підбили підсумки місячника санітарного очищення та благоустрою територій населених пунктів громади, який тривав з 18 березня по 18 квітня.

У рамках щорічної акції “За чисте довкілля” та Дня благоустрою населених пунктів, у громаді організовано прибирали та очищали території, закріплені за установами та підприємствами.

Протягом місяця працівники закладів охорони здоров’я, освіти, культури, підприємств, організацій, установ наводили лад на прилеглих і закріплених за ними територіях. Так само організовували прибирання населених пунктів у межах сільських старостинських округів, за це відповідали старости округів.

Найбільше прибирали в місті: очищали від сміття та старого сухостою вулиці та узбіччя доріг, привели в належний стан території навколо в’їзних знаків у м. Хмельницький, здійснили поточні ремонти доріг і тротуарів.

Особливу увагу приділили ліквідації несанкціонованих звалищ. Протягом місячника прибрали понад 70 засмічених локацій, ліквідували стихійне сміттєзвалище та шість смітників. На полігон твердих побутових відходів вивезли майже 230 тонн сміття. Прибрали території зелених зон, прибережних смуг водойм, парків і скверів.

До заходів з благоустрою долучилися понад 1400 учасників: працівники структурних підрозділів міської ради, комунальних підприємств, студенти, пiдприємства та установи, громадські організації та небайдужi мешканці населених пунктiв територіальної громади.

Тетяна Руса

Back to top button