Бус і дрони для тероборони

Мікроавтобус “Fiat Dukato” днями передали хмельничани для підрозділу ТрО ЗСУ, який воює на Херсонському напрямку. Кошти на бус — 80 тисяч гривень зібрали члени профспілки, працівники шести комунальних установ і центрів, підпорядкованих управлінню праці та соціального захисту населення міської ради, та мешканці громади. Тепер збирають кошти на дрони.

Під час передачі буса для наших захисників військовослужбовець 86 батальйону 106-ї окремої бригади ТрО ЗСУ із позивним “Сірий” зазначив, що підтримка тилу, а конкретно хмельницької громади, вкрай важлива на передовій. Ворог постійно прагне знищувати нашу техніку, а виконувати  бойові завдання нашим бригадам, батальйонам без такої техніки і допомоги, яку надає громада, влада міста, було б важко. Нині ми також потребуємо радіозв’язку, БпЛА та дронів.

Дружини, матері, батьки, родичі наших захисників працюють в управлінні праці та соцзахисту, тому допомога фронту — це вже родинний, особистий наш обов’язок. Ми постійно підтримуємо нашим хлопців і будемо це робити надалі, — зазначив начальник управління Словян Воронецький і звернувся до військовиків, —Нехай цей автомобіль надійно вам служить, а перед відправленням на фронт ще повністю завантажимо бус продуктами”.

Зять Світлани Окарської, голови первинної профспілкової організації управління праці та соцзахисту населення, також на фронті. “У 22 наших працівниць чоловіки, сини воюють. Ми знаємо про потреби підрозділів не з чужих слів, тому допомагаємо, і не лише комусь конкретно, а всім. У грудні ми закупили чотири дрони. Тепер хочемо зібрати кошти на три дрони. Вартість одного, в середньому, 400 доларів США”, — каже жінка.

Тетяна Руса

Back to top button