Допомога вже прямує на Курщину

Першу партію допомоги Збройним Силам України, які перебувають на Курщині, відправили волонтери Хмельницької ГО “Захист — об’єднання волонтерів”.

У перші дні після початку рейду в Курську область росії волонтери “Захисту” звернулись до громади допомогти нашим підрозділам очищати від рашистської нечисті прикордоння росії, аби, як зазначено в дописі, “у москалів палало”. Завдання зібрати мільйон гривень на придбання засобів радіоелектронної боротьби та дронів.

За цей час вдалося зібрати майже півмільйона гривень. “Завдяки постійній і вкрай важливій підтримці соціально відповідального бізнесу, а саме ПАТ “Укрнафта” та АТ ПУМБ, нам вдалося закупити і передати бійцям 99-го механізованого батальйону 61-ї степової механізованої бригади автомобільний РЕБ та 8️ рацій загальною вартістю 438 192 грн, — йдеться у повідомленні “Захисту” у Фейсбуку. — Щиро дякуємо партнерам за допомогу ЗСУ! Також продовжуємо збір донатів на монобанку і наразі маємо вже 136 569 грн”.

Важлива кожна отримана гривня, адже малих донатів не буває, якщо їх багато, нагадують волонтери. Що пропонується усім, хто бажає долучитись до загальнонародного збору? Це зробити особистий донат, організувати естафету “зробив донат — проконтролював донат друга”, зробити репост збору в свою стрічку. Це важливо: наші хлопці чекають на допомогу, а ми, допомагаючи їм, наближаємо нашу спільну остаточну перемогу над ненависним агресором.

Банківські реквізити — на офіційній сторінці ГО “Захист — об’єднання волонтерів” у Фейсбуку.

Тетяна Руса

Back to top button